• Edith

  Har för mig att manfred också hade en slagt student avslutning med flak o grejer när han slutade 9:an.
  Annars har jag aldrig hört om det innan, lite speciellt,, <3

 • Nathalie

  Har sommarlov på torsdag då jag går ut 9an… Men det är skit roligt att du ska skaffa hund för jag skaffade presic en hund! Det bästa som hänt mig på detta år! Men ville egentligen säga att kan du snälla lägga upp videon på natten om du blir klar med den då😂 Kommer ändå inte gå till skolan imorgon så skulle vara skit roligt om man kunde se videon inatt❤️

 • Lisa

  Jag fick sommarlov i torsdags kväll. Och då gick jag ut 4:an. När slutar du skolan Lisa.❤️❤️PS.jag heter också Lisa

 • Amanda

  Där jag bor är det också typ ”student” när en slutar nian. Vi hade middag, slutfest, sprang ut, fick blommor och gosedjur runt halsen och åkte flak osv. Ganska konstigt, men det var roligt haha. Dock hade jag världens sämsta klass, så tror att jag egentligen mest var glad för att få slippa min klass och gå på skolan där jag blev mobbad. Tog studenten förra veckan och det var verkligen en helt annan känsla än vad det var i nian. Det kändes lite tillgjort i nian typ hah

 • lomanda 11

  Vill också skaffa en hund! Men vår katt är inte van med hundar. Min katt är en bond katt som har bott med massor med djur men inte hundar! Men vi har tänkt lite på att prova typ med min kompis hund och se om min kat klarar av det! Men nu kollar jag på din video och hunden är så gullig!! <3