SOMMARTIDER HEJ

photo5920384724596009329 photo5920384724596009330

Efter ett par dagar med uselt väder har solen äntligen tittat fram igen och jag tror det ska hålla i sig ett tag nu så det känns jätteskönt! Idag har det varit 20 grader varmt medans igår regnade det i stort sätt hela dagen och det var kyligt. Skillnad!

Igår var jag väldigt produktiv och fick filmat och redigerat två videos som jag är väldigt nöjd över! Jag har märkt att under dessa få dagar jag haft Kila så har jag blivit mer produktiv. Jag vaknar tidigt och då blir jag i allmänhet mycket piggare under dagen, ligger jag kvar i sängen länge så blir jag seg resten av dagen.

Och när man har hund så har man också ett ansvar. Denna hund är min och Idas så man kan ju inte förvänta sig att morsan går ut med hunden. Ida har nu sommarjobb under ett antal veckor så jag har ”fullt” ansvar för Kila tills hon jobbat färdigt, då kan vi dela på ansvaret. Så med detta ansvaret som kommit så kan man ex. inte bara ligga kvar i sängen.

Eftersom jag varit väldigt igång de senaste dagarna så har jag idag tagit det mer lugnt. Jag har umgåtts med Kila, läst, städat och lite sånt, men även lite jobb också!

Jag har börjat läsa boken jag hämtade ut och öppnade i min lilla mini-vlogg från förra inlägget! Är sååå sjukt taggad på denna boken.

3 kommentarer
 • Heippan

  Jag är såå glad att du bloggar igen!! Har följt din blogg många år och inspirerats till att blogga själv!! Kram påre! <3
  Finns på http://www.heippura.blogg.se 👍🏻🎉💕

 • Anders Lindblom

  Sommar å sol är Kanon.Hoppas du får ett bra sommarlov.

 • Lotta

  Hej lisa. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR dig och din kanal. Jag har kollat på dig i många år nu och är verkligen besatt haha. Jag har en fråga: kan inte du göra en morgon/kvälls rutin nu då du bor i friggeboden och då du nu inte går i skolan längre? Keep it up guurl <3