MYCKET IGÅNG!

photo5933639972924008780

De senaste dagarna har jag haft fullt upp och jag har varit väldigt produktiv! Jag har massor av idéer på videos så jag har filmat en hel del, redigerat en hel del och svarat på massa mejl! Och igår var det jättedumt för jag hade en video som skulle upp vid 12 på dagen men sen blev det ändrade planer så jag behövde stressredigera en annan video för jag behövde liksom få upp en video. Men till slut fick jag upp en video och det var Coola-videon. Jag blev väldigt nöjd med den videon då jag jobbade en hel del med redigeringen! Det var dock väldigt irriterande att jag behövde stressa massor med videon eftersom det tar typ 5 timmar att ladda upp en video med mitt internet.

Men igår fick jag ett pressutskick från sminkmärket ”Models Own” som gör cruelty free smink. Så jag rekommenderar det starkt! Produkterna är väldigt bra också, har en del smink därifrån! :)photo5933639972924008781photo5933639972924008784

2 kommentarer

2 kommentarer på “MYCKET IGÅNG!”

  1. Mini skriver:

    Förpackningarna var ju såååå fina

  2. Selma skriver:

    Kan inte du göra lite längre sminvideos där du sitter och pratar samtidigt som du sminkar dig? Alltså typ som en ”Chit chat get ready with me”. Så kan man sitta och sminka sig samtidigt som dig, hoppas du förstod vad jag menade <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *