GLAD MIDSOMMAR!

photo5938441346928978200photo5938441346928978199

Blus//H&M   Kostymbyxor//Bikbok   Skor//H&M   Klocka//DW

3 kommentarer
  • Alexandra Nieto Karlsson

    Hej Lisa 😚 jag undrade bara varifrån du köpt ditt skal till mobilen som du hade i din senaste Youtube video där du sminkar dig med läppstift. Jag har en likadan telefon och har länge letat efter ett ganska skyddande men ändå snyggt skal…och ditt verkar perfelt!! Svar uppskattas snabbt så jag kan beställa ett😊😊 tack igen på förhand. Du är bäst!!💜

  • Sandra

    Hej Lisa! Jag tycker att du är så snygg i håret, längden och stilen är perfekt! Skulle du kunna göra en video där du visar hur du fönar/stylar håret till vardags, som på bilderna här? Eller är du lyckligt lottad och kan låta det lufttorka och så blir det bra av sig självt?

  • Nova Kilberg

    Hej jag bor i Uddevalla och undrar var du klippte dig när du klippte dig kort första gången😘 Ly❤