NY KAMERA!

photo5947376248999225618

Idag var jag iväg och köpte mig en till kamera så nu är man uppe i 4 haha. Men den var välbehövlig! Alltså, en GoPro Hero 5 Black! Den kommer jag bland annat använda i min 400k special video som vi håller på att planera. Det kommer bli fett nice!

Men sen ska jag utvidga mitt content på kanalen lite tänkte jag så då behövs denna kameran! Det kommer bli sjukt nice detta!P2910101 P2910103 P2910107

3 kommentarer
  • Pingback: Get your documents written perfectly()

  • Isabelle

    Hej Lisa, jag vet att detta inte är relavant för just detta inlägg men jag vill bara ge dig ett tips om en serie som du verkligen borde börja se. Den heter ”once upon a time” och den serien är helt fantastisk. Snälla prova se ett avsnitt. Den kmr bli din favorit efter du har sett bara några avsnitt av den☺️ Btw jag tycker verkligen att din yt kanal har utvecklas och håller på att utvecklas och den är så himla grym vilket din blogg såklart också är❤️

  • Ramona

    Vad har du mer för kameror? ☺️