OUTFIT

photo5947376248999225614photo5947376248999225616 photo5947376248999225617

Klänning//Chiquelle   Jeansjacka//ASOS   Skor//H&M   Väska//Chelsea

15 kommentarer

15 kommentarer på “OUTFIT”

 1. Alexandra skriver:

  Gå gärna in och läs min blogg om viktnedgång som tonåring
  http://nouw.com/katysandra

  1. Anders skriver:

   Skriv nåt konstruktivt istället för att göra smygreklam för din egen blogg!!

 2. Best Editing Service

  The amount of written content has been growing exponentially recently, and it’s no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…

 3. Love Nilsson skriver:

  Slutat bloggat

 4. Alexander Samuel skriver:

  Har du slutat blogga igen?

 5. Julia skriver:

  Vart har du köpt skorna? Så fina!

 6. Wilda skriver:

  Hej Lisa! Vill bara säga att du har hjälpt mig igenom så sjukt mycket. Jag är mobbad i skolan pågrånd av att jag är Gay. O det har gjort så att jag har fått hemundervisning för jag pallar inte av o höra alla orden o ta imot sparkarna något mer. Jag har också under en tid skurit mig o kämpat mot anorexi. DU har gjort så att jag kan se det positiva i vardagen o jag ÄLSKAR DEJ ❤️

 7. duvetsandra skriver:

  Du är så fantastiskt vacker Lisa!

 8. Jenny Källberg skriver:

  Lisa du e bäst❤️

 9. ee skriver:

  Hej vill tipsa om en bok serie som heter warriors av Erin Hunter. Du kanske redan vet om den och tycker den är töntig men jag kan bara säga att den är hätte bra näe man väl börjar läsa jag vill inte berätta för mycket för att jag tycker man ska läsa den utan att någon ska ha spoilat den ahaha.

 10. Angelx skriver:

  Men guuud vad fin du är

 11. Lisa skriver:

  Hej lisa! Såg att du börjat rita bts medlemmar m.m
  Om du vill kolla in min rit insta (där jag ritar bts ) @suckerforce ❤❤❤

 12. bella skriver:

  var kan man köpa dina glasögon nånstans?

 13. Selma skriver:

  Kan du inte börja uppdatera här oftare igen?

 14. Selma skriver:

  Kan du ha en frågestund? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *