OUTFIT

photo5947376248999225614photo5947376248999225616 photo5947376248999225617

Klänning//Chiquelle   Jeansjacka//ASOS   Skor//H&M   Väska//Chelsea

15 kommentarer
 • Alexandra

  Gå gärna in och läs min blogg om viktnedgång som tonåring
  http://nouw.com/katysandra

  • Anders

   Skriv nåt konstruktivt istället för att göra smygreklam för din egen blogg!!

 • Pingback: Get your documents written perfectly()

 • Love Nilsson

  Slutat bloggat

 • Alexander Samuel

  Har du slutat blogga igen?

 • Julia

  Vart har du köpt skorna? Så fina!

 • Wilda

  Hej Lisa! Vill bara säga att du har hjälpt mig igenom så sjukt mycket. Jag är mobbad i skolan pågrånd av att jag är Gay. O det har gjort så att jag har fått hemundervisning för jag pallar inte av o höra alla orden o ta imot sparkarna något mer. Jag har också under en tid skurit mig o kämpat mot anorexi. DU har gjort så att jag kan se det positiva i vardagen o jag ÄLSKAR DEJ ❤️

 • Sanemro

  Du är så fantastiskt vacker Lisa!

 • Jenny Källberg

  Lisa du e bäst❤️

 • ee

  Hej vill tipsa om en bok serie som heter warriors av Erin Hunter. Du kanske redan vet om den och tycker den är töntig men jag kan bara säga att den är hätte bra näe man väl börjar läsa jag vill inte berätta för mycket för att jag tycker man ska läsa den utan att någon ska ha spoilat den ahaha.

 • Angelx

  Men guuud vad fin du är

 • Lisa

  Hej lisa! Såg att du börjat rita bts medlemmar m.m
  Om du vill kolla in min rit insta (där jag ritar bts ) @suckerforce ❤❤❤

 • bella

  var kan man köpa dina glasögon nånstans?

 • Selma

  Kan du inte börja uppdatera här oftare igen?

 • Selma

  Kan du ha en frågestund? <3