MÅLA MÅLA MÅLA

photo5852515831773244221photo5852515831773244213photo5852515831773244212

Idag har jag pysslar inne i studion igen och det börjat faktiskt bli klart, eller a, bokhyllorna i alla fall. Imorgon blir jag klar med bokhyllorna men sen kommer jag även måla dörrarna på garderoberna där inne då dom också är bruna. Det kommer verkligen bli fint där inne när det är alldeles vitt och ljust! När allt målande är klart ska vi till Ikea för att köpa lite möbler till studion också.

Har även gjort en liten snabb workout men nu ska jag fräscha upp mig lite och sen tänkte jag sätta mig och rita lite. Ska rita en till medlem från Block B – har ritat Zico och ska nu rita U-Kwon.photo5852515831773244214

4 kommentarer

4 kommentarer på “MÅLA MÅLA MÅLA”

  1. Siri skriver:

    Måla på!!❤ Har en blogg som har med mycket vad man tycker och tänker. Har precis börjat och undrar om du kan kika in den och ge respons?😁 nouw.com/vidiskuterar

  2. I simply want to mention I’m newbie to weblog and actually liked your web blog. Probably I’m likely to bookmark your website . You actually come with fantastic articles. Thanks for revealing your webpage.

  3. depending on fossil fuel is always a bad idea, we should always concentrate on renewable energy::

  4. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *