SERIETIPS!

photo5852515831773244117Eftersom jag ÄLSKAR serier så tänkte jag att det hade varit perfekt att tipsa om dom jag gillar till er! Så i detta inlägget tipsar jag några och sen kan jag göra ett till inlägg med fler någon gång om ni vill! Jag om min syster Ida delar serieintresset så vi ser alla serier tillsammans vilket är skitroligt!

Relaterad bild

The Vampire Diaries! Dom som hängt med under åren vet att detta är en av mina absoluta favoriter och även att jag älskar Damon haha… I alla fall.

Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon (my bae hehe), som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.”

ÅÅÅH DEN ÄR SÅ BRA! Har sett den två gånger om!

Bildresultat för the walking dead banner

The Walking dead!

”Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma, en dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta, det går omkring halvruttna människor överallt, människor som borde vara döda men som ändå lever, de är ”levande döda”, de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig, ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman. Rick måste nu försöka hitta sin familj och överleva i denna fasansfulla värld där döden lurar överallt. Men kanske är inte de levande döda det värsta hotet, utan rent av de människor som fortfarande lever.”

ÅÅH den är så episk!

Bildresultat för pretty little liars banner

Pretty Little Liars!

Serien följer de fyra highschooltjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings ,Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis. När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få konstiga sms från en mystisk person under namnet ”A”, som hotar att avslöja deras hemligheter. ”A” är till en början en okänd person som ingen känner till. Ju mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom ”A” desto fler hemligheter dyker upp till ytan. Alla de älskar hamnar i farozonen och även deras hemligheter riskerar att läckas ut. Otrohetsaffärer, problemsyskon, otillåten kärlek och mycket mer sätter tjejernas liv på spel.”

Också sätt två gånger!

Relaterad bild

Den sista för idag! VIKINGS.

”Serien ”Vikings” följer den största hjälten av sin tid, Ragnar Lothbrok. Serien berättar om Ragnar, hans familj och vikingabröder när han kämpar för att nå toppen av vikingastammen. Serien är inspirerad av de plundrande, handlande och utforskande vikingar som under 800-talet begav sig till områden som nu är England. ”

Måste bara säga. Ragnar är såååå cool asså!

11 kommentarer

11 kommentarer på “SERIETIPS!”

 1. Maja skriver:

  Du borde kolla på Game of Thrones om du gillar vikings och twd. GoT är sååå bra

 2. Ida skriver:

  Du borde se Teen Wolf om du inte redan gjort det. Den är jättebra och har mer humor än TVD, vilket jag tycker är bra.👌🏻😊

 3. Emma skriver:

  Sjukt vi kollar alltså på exakt samma serier, jag har sätt tha vampire diariers 5 ggr nu,😳 Damon är min babe!! Men har sätt the walking dead å pll oxå!!
  Misslisibell

 4. em skriver:

  Du borde kolla på Teen Wolf, den är sjukt bra! Såg även att du börjat titta på The 100, och här har du seriens största fan, haha! Har kollat om på serien säkert 10ggr och jag ÄLSKAR den! Skulle vara roligt om du pratade mer om The 100, vilka dina favoritkaraktärer och ships är osv! Älskar att kolla på videos på yt där folk pratar om tv serier ;))

 5. Lee skriver:

  Du borde se på Hwarang, Tae från BtS är med där (ol su inte har sätt den)

 6. Ida skriver:

  Åå jag äskar TVD har sett om den så många gånger, och Pll har jag precis kollat på igen för tredje gången. Så bra!

 7. Elin skriver:

  Du/ni borde verkligen se game of thrones, jag själv gillade först inte just den genren men alltså.. WOW! Rekommenderar verkligen att ge det ett försök. Ni kommer bli fast

 8. Tuva skriver:

  Du måste börja kolla på Teen Wolf och Game of Thrones!!!

 9. Joy - skriver:

  hej ett serietips till dig som jag tror du skulle gilla är sherlock!! 10/10 would recommend har sett den kanske 3 gånger haha den är dock rätt så kort men långa avsnitt

 10. Erik skriver:

  Tagit direkt ur Wikipedia, och inte länkar din källa. Det klassas som urholk förfalskning om jag inte missminner mig.

 11. […] Som ni vet så har jag koll på en del serier så varför inte dela med mig av dom till er och HÄR är det tidigare inlägget jag gjort med […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *