I VÄNTAN!

photo5854767631586929306Det har varit ett sånt trist väder idag – det har bara regnat och regnat! Fast det är lite mysigt ändå men man blir lite seg. Men trots regnet har jag fått gjort saker. Jag har hållit på med en video från 11-tiden till runt 3 och jag är väldigt nöjd med den. Så den kommer ut antingen imorgon eller på lördag. Inte senare än lördag i alla fall!

Jag väntar nu på att min systerdotter Elvira ska bli avlämnad här för att vi ska passa henne till imorgon kväll. Det ska bli kul! Vi passade henne under ett par dagar för inte allt för länge sedan, två veckor sen kanske? Hon är en härlig liten prick i alla fall haha!

Förresten! Igår gjorde jag en STOOOR beställning på Wish och det kommer bli tre olika videos med en liten twist. Har fått sååå mycket frågor om jag kan göra Wish-videos så nu tog jag tag i det! Det kommer bli riktigt kul!

Denna låten har spelats på repeat idag! Såååå degig! Love itphoto5854767631586929307

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *