I VÄNTAN!

photo5854767631586929306Det har varit ett sånt trist väder idag – det har bara regnat och regnat! Fast det är lite mysigt ändå men man blir lite seg. Men trots regnet har jag fått gjort saker. Jag har hållit på med en video från 11-tiden till runt 3 och jag är väldigt nöjd med den. Så den kommer ut antingen imorgon eller på lördag. Inte senare än lördag i alla fall!

Jag väntar nu på att min systerdotter Elvira ska bli avlämnad här för att vi ska passa henne till imorgon kväll. Det ska bli kul! Vi passade henne under ett par dagar för inte allt för länge sedan, två veckor sen kanske? Hon är en härlig liten prick i alla fall haha!

Förresten! Igår gjorde jag en STOOOR beställning på Wish och det kommer bli tre olika videos med en liten twist. Har fått sååå mycket frågor om jag kan göra Wish-videos så nu tog jag tag i det! Det kommer bli riktigt kul!

Denna låten har spelats på repeat idag! Såååå degig! Love itphoto5854767631586929307

5 kommentarer

5 kommentarer på “I VÄNTAN!”

 1. I’m impressed, I have to say. Really hardly ever do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the difficulty is one thing that not enough individuals are speaking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

 2. youtube.com skriver:

  Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done.

 3. Read More Here skriver:

  I just want to tell you that I’m beginner to blogging and seriously enjoyed your web-site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You actually have remarkable article content. Many thanks for revealing your web-site.

 4. Audio began playing when I opened up this web site, so annoying!

 5. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *