HÖSTJACKOR!

jackor2017

Det var lääänge sedan jag gjorde ett sånt här collage så nu var det dags igen! Jag tror säkert att folk börjar kolla runt efter en höstjacka (inklusive jag) så här är lite snygga jackor jag hittade!

  1. H&M 499KR! Jag var faktiskt väldigt förvånad när jag var inne på deras hemsida. Deras kläder blir bara dyrare och dyrare, det är sjukt! Jag handlar typ aldrig där längre så det var en chock när jag kollade runt där på deras jackor. Denna jackan var ändå billig och fin. De andra kostade över 1200kr…

2. H&M 599KR! Helt ok pris om man som sagt jämför med de andra jackorna på deras sida. Sjukt fin är den och den ser väldigt varm ut!

3. BIKBOK 899KR! Väldigt snygg rosa bikerjacka som ser väldigt tjock och varm ut! Den fanns också i svart som också är skitsnygg!

4. CUBUS 399KR! Sååå snygg rutig kavaj/jacka! Tänk denna med en stor grå halsduk! ÅÅÅH!

5. CUBUS 799KR! Jag är otroligt trött på de kapporna man knyter runt midjan som har hängt med väldigt länge och diggar mer denna modellen på kappa! Jag är själv ute efter denna modellen till hösten!

Mina favoriter är 2:an och 5:an!

1 kommentar

En kommentar på “HÖSTJACKOR!”

  1. Maria skriver:

    Tack så mycket för tipsen, Lisa! Jag ska se till att få mamma att köpa någon av dom så att jag kan rocka på stan haha 😝

    P.S Du är min inspiration. Du gör mig så glad och har hjälpt mig att komma över min ångest och få ett bättre självförtroende. Jag vill bara tacka dig för all kärlek du sprider omkring dig. Fortsätt vara dig själv och kom ihåg att alltid följa dina drömmar!

    / Mycket kärlek från en 14 åring som dessutom oxå är en del av Army fandomen 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *