SEBASTIAN STAKSET

photo5899734169649523416

Igår åkte jag till mina brorsor och vi gick på ett möte i en kyrka i Kungälv där Sebastian Stakset var gästtalare. Sebastian Stakset var frontfigur i rapgruppen Kartellen. Men han hoppade av Kartellen och vände ryggen till missbruk, kriminalitet, och en kamp fylld av hat. Han berättade om sitt liv och att han blev frälst hur livet har förändrats av Jesu kärlek. Det var väldigt intressant att lyssna på!

Sen sov jag över hos mina brorsor och det var väldigt kul! Jag blev introducerad till ett kortspel som heter ”Hero Realms”. Det är ett fantasy-themed deck-building game och jag har alltid velat lära mig spela ett sådant och nu har jag fått göra det och det är så roligt! Vill verkligen spela det fler gånger!

photo5899734169649523415

3 kommentarer
  • Edith Håkansson

    Sebastian är fantastisk! Hans berättelse om sitt liv, hans musik och hur han med sitt vittnesbörd får så många andra att och gå den vägen, älskar det! :)

  • Felicia

    Åh, jag va också där! Så intressant o höra hur han blev frälst. // kungälvsbo

  • Mirjam

    Asså han är såååå himla duktig på vittnesbörd och allt sånt där och jag ÄLSKAR verkligen hans musik❤✝️🙌🏼