KROPPEN ÄR INTE MED PÅ NOTERNA

photo5911417185069279784

Ingen aning vad det var med mig och min kropp idag. Jag har varit helt utslagen! Min syster är sjuk så jag har varit med henne och vi har spelat Hero Realms typ hundra gånger haha, sen har vi kollat på lite program och en film. Vi har även varit på några längre promenader med Kila i skogen och asså det är helt sjukt – min kropp känns så sjukt tung när jag rör mig. Det känns typ som att det är dubbelt så tungt för mig att lyfta mina armar och ben än för andra. Mamma klagar på att jag stampar massa när jag går och det beror la på att det är tungt att lyfta benen så jag bara släpper ner dom på marken sen haha..

Jaja, imorgon ska jag i alla fall på ett möte kring mitt projekt som startas igång nu i höst! Det ska bli väldigt kul och spännande!

3 kommentarer

3 kommentarer på “KROPPEN ÄR INTE MED PÅ NOTERNA”

  1. Anders skriver:

    Låter som om du kommer att vakna med influensa i morgon, hoppas du slipper! Må så gott.

  2. Anders skriver:

    Låter som att du kommer att vakna med influensa i morgon, hoppas att du slipper, må så gott!

  3. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thanks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *