BTS RAP MONSTER DRAWING

rapmon.jpg

Jag har ritat Rap Monster från BTS!

Jag tycker att det är väldigt svårt att rita ljust hår men får öva på det! Annars är jag nöjd!

10 kommentarer

10 kommentarer på “BTS RAP MONSTER DRAWING”

 1. Nara Al-Kattan skriver:

  Jättefint! Dock ser fingrarna väldigt konstiga ut. Men du kan också öva på det!

  1. Anna Söderlund skriver:

   Jag tycker att fingrarna blev bra :D fingrar är svåra att göra! <3

 2. Sofie skriver:

  Snyggt! Ett tips när du ritar hår är att istället för att ”dra streck”, så rita själva slingorna. Var även noga med skuggning. Men tjusigt jobbat! Fortsätt rita du har talang :)

 3. Starria skriver:

  Jättefint Lisa! Liknar precis honom!

 4. mikaela8001 skriver:

  Hej! Lisa. Du är en sådan inspiration för mig. Du är en av de få svenska youtuberna som jag tycker inte lägger sig i drama eller är taskig på något sett och det gör mig lugnare. När jag sätter på en av dina videos så förväntar jag mig inte att du är taskig mot någon eller hänger ut någon som de flesta youtubernas gör nu för tiden. Jag tycker att du verkar som en helt underbar person. När det kommer till mobbningen så kan jag förstå hur du känner dig, jag kan inte förstå helt eftersom att jag inte vet exakt vad du varit med om. Men jag kan bara utgå ifrån om hur jag har påverkats av mobbning.Jag har flyttat runt på olika behandlingshem och ungdomshem. Jag blev aldrig accepterad där. Jag var inte som de andra som bodde där, de slog personal, spottade på personal och slog andra ungdomar och mycket mer. Jag gjorde aldrig det och då blev inte jag accepterad av de andra ungdomarna. Så jag blev utfryst och mobbad, ibland gick det tom över till fysiskt. De ungdomarna var jag tvungen att vara med dygnet runt, jag bodde med de. Tyvärr gjorde inte personalen något åt detta trots att de hade vetskapen om vad som hände. När jag flyttade senast från det boendet jag var på sa personalen att de hade tyckt synd om mig flera gånger pga av hur jag blev behandlad. Men när jag frågade varför de inte gjorde något så fick jag inget svar. Jag kommer inte ihåg men jag har säkert skrivit någon hat kommentar när jag var mindre för då var jag en riktig skit unge. Jag ber verkligen om ursäkt över det, det är inte okej på något sätt. Jag visste inte att hat skadar en person så mycket som de faktist gör men nu vet jag det och jag ångrar det. Fortsätt med det du gör Lisa, du är en stor förebild för många och kommer alltid att vara det för mig <3

  1. Nara Al-Kattan skriver:

   Väldigt moget skrivet. Sjukt hemskt att personalen inte gjorde något åt det! De förtjänar inte att behålla sina yrken. Men jag tycker att DU är otroligt stark som har klarat allt detta! Du verkar vara en fantastisk människa!!<3

 5. Amanda skriver:

  Oj , va duktig du är Lisa!! :D

 6. Nadja skriver:

  JAG VILL KÖPA EN TECKNING!<3 DOM ÄR SÅÅÅÅ FIIIIIIIINNNA! PLZ!

 7. SanningenOmYouTubers skriver:

  Kolla den nya skvallerbloggen som endast fokuserar på att sprida positivitet och kärlek! Samma underhållande nyheter men på ett trevligare vis! :)
  http://nouw.com/sanningenomyoutubers

 8. Lisa Dopson skriver:

  Det är helt sjukt hur du har utvecklats i målningen! Skitsnygg!
  Kolla gärna in min blogg om en nittonårig tjejs vardag! http://www.nouw.com/lisaamanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *