FINBESÖK

1

Vi har fått finbesök här ute i skogen. Min storasyster Hanna har kommit hit med sin dotter Elvira, alltså min systerdotter. Och sen har även mina brorsor kommit hit och även Mats flickvän. Så hittills har vi pratat massa, ätit och hängt. Vi får se vad det blir för planer sen, kanske spela något spel eller så. Hanna och Elvira ska i alla fall sova över här vilket är väldigt kul! Elvira har blivit så stor och hon är så sprallig! Rusar runt här i huset haha. Jättegulligt! Sen väntar Hanna ett till barn som är beräknat i början utav december som vi alla är taggade på.

2 3

16 kommentarer

16 kommentarer på “FINBESÖK”

 1. Linn skriver:

  Åsa gulig

 2. Ebba skriver:

  Å så gulligt kommer du göra några videos med dina brosor

  1. Misslisibell skriver:

   ELLERHUR! Det vet jag inte riktigt!

 3. Anna skriver:

  Åh, du tar så fina bilder, Lisa!! 😍 Låter som en supermysig kväll!

  1. Misslisibell skriver:

   Tack, det var det! :)

 4. Anna skriver:

  Jag hoppas att du har en video där Mats är med snart igen också, han är så härlig!

  1. Misslisibell skriver:

   Haha, vi får se! Har ingen planerad just nu :)

 5. Anna Söderlund skriver:

  Hon är såå söt 💖

 6. Jenniey Love skriver:

  Vilken goding. Visst är det helt magiskt att få vara Moster? Mitt första syskonbarn med samma namn blev min räddning efter mobbningen i skolan. Hon gav det ljus jag behövde för att resa mig igen. kramiz<3

  1. Misslisibell skriver:

   Det är det verkligen!

 7. Anonym skriver:

  Va söt din systerdotter är. Hur många år är hon?

 8. Lina skriver:

  Hon är så himla söt!!💗😻

 9. Mio skriver:

  Hennes ögon!!😍 bästa bloggen btw!!💘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *