HARRY POTTER DRAWING

harrypotter

Okej, jag tog på mig utmaningen att försöka rita Harry Potter. The one and only! Jag är väldigt nöjd faktiskt. Var lite orolig att han skulle bli helt skev.

Vad tycker ni?

34 kommentarer
 • Ellika

  Jag tkr den blev väldigt fin!

 • Humera

  Aså ritar sjukt fin jag tycker du är en av de som ritar finast så bra och jag vill att du ska fortsätta rita du ritar fint och du själv är jätte fin jag älskar dig Lisa du är den bästa youtubers och du är den youtubers jag älskar mest av alla du gör så bra vedio sluta aldrig med Youtube 👍🙏❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘

 • Viktoria Andersson

  Wow!! 💖😍⚡️🙌🏻
  Du är såå duktig på att rita! 👏🏻🌟

 • Michelle

  Riktigt fin! Ett tips är, eftersom du ritar realistiskt. Att du vågar Göran skuggorna riktigt mörka som på jämförelsebilden. Det är svårt och jätte läskigt men resultatet kan bli riktigt awesome! <3

 • Vendela

  Jätte fin verkligen 😍👍🏻👏🏻!!! Längtar tills du visar upp nästa teckning du ritat. Vill också säga att du är en av mina favorit YouTubers och sluta aldrig med YouTube! Älskar dig Lisa❤️!

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Glad jag blir! :)))

 • Maja

  Sjukt fin!

 • Vanja

  Du har blivit väldigt mycket bättre på att rita under kort tid, du har verkligen talang! Harry Potter är svår att rita, har själv ritat honom också. Tänkte bara nämna några saker du kan tänka på, bilden du ritade av hade väldigt mörka skuggor i ena delen av ansiktet och på halsen, och han var ljusare, nästan vit, i pannan. Det skulle se mera naturligt ut om du skulle göra vissa områden i ansiktet ljusare (i det här fallet pannan).

  På tröjan syns det ganska bra hur du har ritat den, du har ”fäglagt” högra delen av tröjan, mitten, och vänstra delen i olika skilt. Det är mörkare på ”skarven” mellan områden. Med den här kommentaren menar jag inget dumt, vill bara ge dig konstruktiv kritik. Jag har själv ritat många år och vet hur en ska tänka. Du är jätte bra på att rita, ville bara ge dig några saker att tänka på. Ha världens bästa dag!

 • Alice

  Såå duktig!!! Wow

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Tusen tack! :)

 • Elise

  Åh vad fin! Du borde rita flera karaktärer från Harry potter❤

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Tack, det ska jag! :)

 • Ella

  Såååå fin!❤️

 • Anton

  Lisa, du har verkligen blivit så bra på att rita! Det är så kul att se vilka framsteg du gör :)) Kan du testa att rita Snape eller Hermione någon gång? De är två av mina favoritkaraktärer. Visst gillar du också Snape? :)

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Tack! Snape är en av mina favoritkarraktärer! :)

 • Vera

  Så fin Lisa!

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Tack!

 • Madeleine

  Kan du inte göra flera Harry Potter videos? Du kan t.ex göra quiz på nätet, det finns en där man kan se hur många procent av varje elevhem man är i. Även någon typ Harry Potter q&a!

  • Robyn

   Pottermore.com (!!)

 • Lova

  Hejj Lisa!! Gud va imponerad jag bliir, du ä så sjukt begåvad❤️❤️

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   ÅÅH TACK!

 • Games and fun

  ´du är så jädrans duktig! YOU ARE THE BEST

  • http://misslisibell.se/ Misslisibell

   Tacktack! :)

 • Viktoria

  OMG Lisa du är så duktig när jag såg din bild så tänkte jag omen den är nog inte så svårt att måla den. Min bild såg verkligen inte ut som Harry Potter utan mer som jag vet inte. Men asså så duktig<33

 • Anna Söderlund

  Helt okej! 💖

 • Freja

  den är superfin men han ser lite argare ut i din teckning än i bilden men superfin annars du har talang helt klart.

 • HarryPotterLover.com

  OMFG sååå bra asså Omg talang för att rita är något du har!!!!!

 • Lea

  Sååå bra!❤️Du borde skapa ett instagramkonto där du lägger ut det du har ritat, hade varit roligt💖

 • ;))))))

  För ungefär 2 år sedan visste jag inte att du hade en dåld talang så braaaa💖

 • Ella

  Så fint😻

 • Clara

  Så fint ritad!❤️

 • Adeline

  Åå du är jätte bra på att rita, jag gillar också att rita men är inte så bra på det har du några tips till ny börjare?❤

 • Sarri

  Wow! I mean, det finns alltid rum för förbättringar (!!), men dethär va ju jätte snyggt! Jag gillar hur du fått till ögonen, glasögonen och ögonbrynen. Skitsnyggt!

 • Ebba

  Wow vad fin