HARRY POTTER DRAWING

harrypotter

Okej, jag tog på mig utmaningen att försöka rita Harry Potter. The one and only! Jag är väldigt nöjd faktiskt. Var lite orolig att han skulle bli helt skev.

Vad tycker ni?

34 kommentarer

34 kommentarer på “HARRY POTTER DRAWING”

 1. Ellika skriver:

  Jag tkr den blev väldigt fin!

 2. Humera skriver:

  Aså ritar sjukt fin jag tycker du är en av de som ritar finast så bra och jag vill att du ska fortsätta rita du ritar fint och du själv är jätte fin jag älskar dig Lisa du är den bästa youtubers och du är den youtubers jag älskar mest av alla du gör så bra vedio sluta aldrig med Youtube 👍🙏❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘

 3. Viktoria Andersson skriver:

  Wow!! 💖🙌🏻
  Den blev jättefin! 😍⚡️
  Du är såå duktig på att rita! 👏🏻🌟

 4. Michelle skriver:

  Riktigt fin! Ett tips är, eftersom du ritar realistiskt. Att du vågar Göran skuggorna riktigt mörka som på jämförelsebilden. Det är svårt och jätte läskigt men resultatet kan bli riktigt awesome! <3

 5. Vendela skriver:

  Jätte fin verkligen 😍👍🏻👏🏻!!! Längtar tills du visar upp nästa teckning du ritat. Vill också säga att du är en av mina favorit YouTubers och sluta aldrig med YouTube! Älskar dig Lisa❤️!

 6. Maja skriver:

  Sjukt fin!

 7. Vanja skriver:

  Du har blivit väldigt mycket bättre på att rita under kort tid, du har verkligen talang! Harry Potter är svår att rita, har själv ritat honom också. Tänkte bara nämna några saker du kan tänka på, bilden du ritade av hade väldigt mörka skuggor i ena delen av ansiktet och på halsen, och han var ljusare, nästan vit, i pannan. Det skulle se mera naturligt ut om du skulle göra vissa områden i ansiktet ljusare (i det här fallet pannan).

  På tröjan syns det ganska bra hur du har ritat den, du har ”fäglagt” högra delen av tröjan, mitten, och vänstra delen i olika skilt. Det är mörkare på ”skarven” mellan områden. Med den här kommentaren menar jag inget dumt, vill bara ge dig konstruktiv kritik. Jag har själv ritat många år och vet hur en ska tänka. Du är jätte bra på att rita, ville bara ge dig några saker att tänka på. Ha världens bästa dag!

 8. Alice skriver:

  Såå duktig!!! Wow

 9. Elise skriver:

  Åh vad fin! Du borde rita flera karaktärer från Harry potter❤

  1. Misslisibell skriver:

   Tack, det ska jag! :)

 10. Ella skriver:

  Såååå fin!❤️

 11. Anton skriver:

  Lisa, du har verkligen blivit så bra på att rita! Det är så kul att se vilka framsteg du gör :)) Kan du testa att rita Snape eller Hermione någon gång? De är två av mina favoritkaraktärer. Visst gillar du också Snape? :)

  1. Misslisibell skriver:

   Tack! Snape är en av mina favoritkarraktärer! :)

 12. Vera skriver:

  Så fin Lisa!

 13. Madeleine skriver:

  Kan du inte göra flera Harry Potter videos? Du kan t.ex göra quiz på nätet, det finns en där man kan se hur många procent av varje elevhem man är i. Även någon typ Harry Potter q&a!

  1. Robyn skriver:

   Pottermore.com (!!)

 14. Lova skriver:

  Hejj Lisa!! Gud va imponerad jag bliir, du ä så sjukt begåvad❤️❤️

 15. Games and fun skriver:

  ´du är så jädrans duktig! YOU ARE THE BEST

 16. Viktoria skriver:

  OMG Lisa du är så duktig när jag såg din bild så tänkte jag omen den är nog inte så svårt att måla den. Min bild såg verkligen inte ut som Harry Potter utan mer som jag vet inte. Men asså så duktig<33

 17. Anna Söderlund skriver:

  Helt okej! 💖

 18. Freja skriver:

  den är superfin men han ser lite argare ut i din teckning än i bilden men superfin annars du har talang helt klart.

 19. HarryPotterLover.com skriver:

  OMFG sååå bra asså Omg talang för att rita är något du har!!!!!

 20. Lea skriver:

  Sååå bra!❤️Du borde skapa ett instagramkonto där du lägger ut det du har ritat, hade varit roligt💖

 21. ;)))))) skriver:

  För ungefär 2 år sedan visste jag inte att du hade en dåld talang så braaaa💖

 22. Ella skriver:

  Så fint😻

 23. Clara skriver:

  Så fint ritad!❤️

 24. Adeline skriver:

  Åå du är jätte bra på att rita, jag gillar också att rita men är inte så bra på det har du några tips till ny börjare?❤

 25. Sarri skriver:

  Wow! I mean, det finns alltid rum för förbättringar (!!), men dethär va ju jätte snyggt! Jag gillar hur du fått till ögonen, glasögonen och ögonbrynen. Skitsnyggt!

 26. Ebba skriver:

  Wow vad fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *