CASTING!

photo5767107091377531598

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Under de senaste dagarna har jag fokuserat på att ta det rätt lugnt. Har filmat två videos men annars tagit det lugnt. För mig är det så att jag måste göra ”ingenting” för att kunna klara av de dagarna jag har massa igång! Jag hade inte klarat av att vara igång 24/7 varje dag. Men det har varit härligt. Jag har påbörjat att läsa en ny bok, ritat, spelat lite Sims, sett film med min syster osv. Men också lite jobb, det kan man ju inte komma ifrån haha! :)

Jag har under de senaste dagarna övat inför en casting. Det är så att jag fick ett mejl med en rolig förfrågan kring ett projekt. Men innan måste man göra en casting så det är just det jag övat inför. Så jag ska skicka in en inspelning inom några dagar så får vi se om jag är det dom vill ha! :)photo5767107091377531599

9 kommentarer

9 kommentarer på “CASTING!”

 1. Anna Söderlund skriver:

  Vad skönt med lite ledigt, jag funkar precis likadant, kan inte ha tusen saker att göra samma dag, blir het slutkörd av det. Kul med casting, hoppas det går bra 🌸

 2. H skriver:

  Åh vad kul med casting! Vilket projekt är det? Lycka till fina du <3

 3. Emma skriver:

  Åh vad är det för bok du börjat läsa? Jag har noll idéer på böcker just nu haha :D

 4. Anton skriver:

  Spännande! Lycka till Lisa! :)

 5. Felicia skriver:

  Jätte snygga kläder

 6. cleopatra skriver:

  Kan du inte posta din casting video sen? Hade varit kul att se!! Lycka till!!

 7. Sofia Gustavsson skriver:

  Lycka till med casting en! Och skönt att veta att du inser vad du mår bäst av!

 8. Hi there, I found your website via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *