GÖTEBORG FÖR MÖTE!

photo5771610691004902241

Idag jag varit inne i Göteborg i stort sätt hela dagen. Jag hade ett möte inplanerat angående mitt projekt jag jobbar på och allt gick jättebra! Håller även på att filma en vlogg idag så ni kommer i videon få följa med mig hela dagen. Hoppas ni kommer gilla den! Ikväll blir det nog film med min syster och imorgon tillbaka till stan för ännu ett möte. :)

2 kommentarer

2 kommentarer på “GÖTEBORG FÖR MÖTE!”

  1. Diden skriver:

    Hej Lisa!!🦄en fråga….. Du går juinte i skolan men eftersom att du är kristen kommer du att konfermera dig ändå??😘älskar diiig och din blogg/kanal❤️❤️❤️❤️

  2. Klara skriver:

    Tycker du alltid har så fina kläder! Skulle du kunna skriva vart de kommer ifrån, så att man kan kolla in dem? Kram finaste! <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *