IDOL IKVÄLL!

photo5778161508268747710

Igår var jag inne i stan igen för ännu ett möte som pågick i ungefär två timmar. Allt gick jättebra! Älskar hur jag varje gång får O’boy haha, klockrent! Men två dagar i rad med intensiva möten tar verkligen på krafterna så jag var helt slut igår när jag kom hem, vilket var rätt sent, runt 6-tiden. Men idag tog jag en sovmorgon som verkligen behövdes! Jag ska nu redigera och få upp en vlogg från i förrgår.

Ikväll blir det Idol, de är så få kvar nu asså! Jag gillar verkligen Jemima. Älskade hennes framträdande förra veckan, och alla hennes andra framträdanden också såklart. Sen gillar jag verkligen Gabriel, Chris och Hanna men har inte varit så mindblown över deras senaste framträdanden tyvärr. Noah gjorde ett bra jobb förra veckan med Suspicious Minds av Elvis Presley, älskar Elvis så jag var väldigt taggad på att höra Noah sjunga den låten förra veckan. Så Jemima, Gabriel, Hanna och Chris är ju mina favoriter egentligen men det har varit lite svajigt det senaste så storfavoriten just nu är Jemima! Hoppas att jag efter kvällens Idol blir positivt överraskad från de jag upplevt som lite svajiga!

Hur känner ni?

photo5778161508268747709

photo5778161508268747711

6 kommentarer

6 kommentarer på “IDOL IKVÄLL!”

 1. Strateg skriver:

  Vem är min favorit om jag måste välja en!? För det första står inte min idol på listan. För det andra är hon myyycket bättre än dom andra. ;)

 2. Anton 😊 skriver:

  Mina favoriter har varit Hanna, Jemima, Joakim och Erika. Men nu har ju både Erika och Joakim åkt ut så mina favoriter just nu är Hanna och Jemima. Det var riktigt tråkigt att Erika åkte ut för hon var så cool och sjöng ju såå bra! 😊 Och Joakim var väldigt charmig när han sjöng på skånska. Men som sagt, nu är det Hanna och Jemima som är mina favoriter. Jemima är nog min största favorit. Hon känns nästan som en artist redan och hon sjunger grymt bra! 😍

 3. Sofia Gustavsson skriver:

  Hanna är ju den som alltid har hög kvalitet! Jemima var riktigt bra förra veckan, men innan dess har hon inte vart så bra tycker jag (samma med Noah) Chris har ju en magisk röst, meeeen den har han ju inte alls utnyttjat…
  Är väl någonstans lite svag för Kevin oxå… För att han inte är den där typiska idolen… Lite svajigt i sång är han ju förstås…
  Gabriel har jag inte så mycket att säga om… Han har typ inte gjort ngt intryck på mig… Så det är han som borde åka hem enligt mig…
  Dock kan ju folk fortfarande överraska :)

  1. Sofia Gustavsson skriver:

   Efter kvällen så tycker jag Noah skall åka hem….
   Något av en slakt av en Westlifelåt!

 4. Viktoria skriver:

  Jemima är typ den som jag har hejat på sedan början. Jag hoppas att hon vinner. =) Jag hoppas att Kevin åker ut. Hatar att juryn hela tiden favoriserar honom. Han skulle inte ens ha kommit till livesändningarna ffs.

 5. Karlsson skriver:

  Lisa!💗
  Kan känna igen mig så mycket i dig! Jag är själv introvert och precis som du säger så kan vi trivas i andras sällskap men samtidigt drar det på energin.
  För ett tag sedan var jag med om en obehaglig upplevelse på bussen. Jag satt inklämt bland flera undomar som började fnissa och slängde respektlösa kommentarer. Samtidigt som man blir fruktansvärt arg känner man sig så extremt underlägsen och sårad. Jag kan bara föreställa mig hur jobbigt det måste vara för dig att uppleva ännu värre saker i blandannat kollektivtrafiken så pass ofta! Det sårar mig att läsa hur du känner rädsla inför att vistas på gatorna där du bor.

  Att vi dessutom är lika gamla gör att jag kan känna igen min personlighet i dig extra mycket. Kanske just därför jag till 100% förstår att du behöver tif att läka dina sår.

  Vet inte riktigt vad meningen med den här kommentaren var men vill bara att du ska veta att det du gör är extremt viktigt. Styrkekramar!💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *