HEMSK MOPPETUR HEM!

Igår åkte jag och Ida till stallet, jag skjutsade på min moppe då batteriet på hennes är urladdat. Väl i stallet regnade det lite, mest duggregn. Vi drog ut i skogen – hon red och jag till fots. Det var väldigt trevligt då jag verkligen gillar att vara i skogen, tycker det är en härlig miljö!  Jag sprang/gick efter och det var väldigt roligt! Testade ett par nya skor jag nyss köpt och dom var så grymma! Mina fötter blev inte blöta över huvud taget trotts regnet och den blöta marken. Skorna är gjorda av gore-tex som är vattenavvisande. Dom är väldigt rejäla men ändå känns det inte som två tunga klumpar på fötterna utan dom är väldigt lätta. Skitnice iaf!

När vi skulle hem regnade det en hel del, gränsen till spöregn. Vi hade inga regnkläder med oss vilket var dumt. På moppen hem regnade det så mycket och så starkt! Jag behövde ha visiret uppe för att hjälmen bara immade igen och då såg jag inget på grund av mörkret och regnet. I och med att visiret var uppe blev mitt ansikte så kallt och regnet stack i ansiktet. Inte härligt!

Det slutade med att det ända som var torrt på mig när jag kom hem var mina strumpor tack vare mina nya skor haha!

photo5780916691134425958

4 kommentarer

4 kommentarer på “HEMSK MOPPETUR HEM!”

 1. Linnéa skriver:

  Hej Lisa! Jag har ett bok tips till dig!! Trilogin är sjukt bra!! Den första boken heter röd drottning, författaren är Victoria Averyard (stav).

 2. Tindra skriver:

  Har du sett Fantastic beast and where to find them?

 3. Sally skriver:

  Hur ofta är du i stallet nuförtiden? Och kan inte du göra en stallvlogg igen?

 4. Yasmin skriver:

  Var har du köpt din militär-onepiece? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *