HEMSK MOPPETUR HEM!

Igår åkte jag och Ida till stallet, jag skjutsade på min moppe då batteriet på hennes är urladdat. Väl i stallet regnade det lite, mest duggregn. Vi drog ut i skogen – hon red och jag till fots. Det var väldigt trevligt då jag verkligen gillar att vara i skogen, tycker det är en härlig miljö!  Jag sprang/gick efter och det var väldigt roligt! Testade ett par nya skor jag nyss köpt och dom var så grymma! Mina fötter blev inte blöta över huvud taget trotts regnet och den blöta marken. Skorna är gjorda av gore-tex som är vattenavvisande. Dom är väldigt rejäla men ändå känns det inte som två tunga klumpar på fötterna utan dom är väldigt lätta. Skitnice iaf!

När vi skulle hem regnade det en hel del, gränsen till spöregn. Vi hade inga regnkläder med oss vilket var dumt. På moppen hem regnade det så mycket och så starkt! Jag behövde ha visiret uppe för att hjälmen bara immade igen och då såg jag inget på grund av mörkret och regnet. I och med att visiret var uppe blev mitt ansikte så kallt och regnet stack i ansiktet. Inte härligt!

Det slutade med att det ända som var torrt på mig när jag kom hem var mina strumpor tack vare mina nya skor haha!

photo5780916691134425958

1 096 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *