SENASTE DAGARNA HÄR I SKOGEN!

IMG_0006IMG_0013

De senaste dagarna har det blivit EXTREMT kallt! Det är nere till 0 och även minusgrader. Det är helt vitt på marken av allt frost och elden sprakar friskt i vedspisen där inne. Men under de senaste dagarna så har bland annat trähuggare trädfällare varit här och fällt 5 stora träd. Det är ju så att det kan vara farligt att ha så stora träd nära huset om det är storm. Så dom togs ner för säkerhetsskäl. Det var väldigt kul att se när träden fälldes! Annars har det varit mycket mejl och jag har filmat lite videos. Bland annat en video där jag filmar duetter med följare på Musical.ly som kommer upp idag!IMG_0002IMG_0008

4 kommentarer
 • Saga

  Här är det också kalt . Inte kull när man tar bussen 😔💞älskar dig

 • Anton 😊

  Idag åkte vinterjackan fram på riktigt 😅❄ Det är såååå kallt nu!

 • Felicia

  Så fint med frost.

  Nouw.com/sessis/

 • xoxo

  Åh vad mysigt med trä, haha!