MYCKET IGÅNG

photo5823358329592851206

Det har verkligen varit mycket på det senaste! Jag har jobbat mycket på mitt projekt. Det har krävts många timmar av dagarna men det är det värt! Som ni vet om ni såg min ”Sminka med mig” så vet jag nu när jag kan berätta och det kommer jag ta i en video lite senare. Alltså kommer jag i den videon berätta NÄR jag ska berätta hehe. Jag är väldigt taggad på detta och jag hoppas ni också är det. Så det har varit mycket med projektet, sen har det varit mycket andra viktiga mejl, min YouTube och att jag även måste vila lite ibland.

Men igår vad jag hos frissan, första besöket av två! Så igår färgade jag håret och sen ska jag tillbaka på onsdag nästa vecka för att fixa resten. Jag håller på med en video på detta så jag filmade igår under frisörbesöket och jag tror ni kommer gilla videon! Jag känner mig väldigt nöjd över vad jag filmat hittills! Längtar till på onsdag!

4 479 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *