GÅRDAGEN HOS REINHOLD!

photo5850233670835743449

Igår var jag hos familjen Reinhold under dagen och filmade som en vlogg-collab! Vi hade det supertrevligt och jag hoppas ni ser fram emot videon. Vi gjorde en lite rolig grej, i min video bygger vi ett chokladhus och i deras video dekorerar vi ett pepparkakshus. Det var väldigt roligt och filma, dock var det sååå mycket strul med det ena huset.

Kan ni gissa vilket?photo5850233670835743450

9 kommentarer
 • Klara

  Vart är dina byxor ifrån? Puss <33

 • Amanda

  Kan du inte skriva vad din polaroidkamera heter och var från Wish du köpte den? Hur lång tid tog leveransen? Vill så gärna köpa en jag med!

 • My Jonasson

  Jag skulle kunna säga att det vart lite strul med chokladhuset eftersom bitarna smälter när man håller i dem osv xD Puss <3

 • Medina

  Finis lyy <33

 • Peter

  A solution tailored to your business needs! https://www.cityfinances.lv/

 • Sara

  Hej lisa jag undrar on du kan göra typ en video varje månad där du pratar om böcker, vad du ha läst den månaden eller vad du läser just då, villka böcker du ser framemot, skulle vara jätte kul om du börja göra mer videos om böcker!!

 • Vladislavs

  We are here to help your business grow https://www.cityfinances.lv/par-mums/

 • ellen

  Hejsan jag vet inte om du kommer se detta men jag älskar verkligen det du gör ^^ <3

 • Lisa fan

  Varför är Lisa så snygg?