DAGEN VAR KOMMEN!

P3840078

Dagen var kommen. Idag var det officiella släppet av boken och det är helt sjukt! Jag har fått massor av meddelanden från folk som redan hunnit läsa ut boken eller som har lyssnat på den. Så otroligt roligt!

Jag måste vara ärlig och säga att jag haft ett litet pirr i magen under dagen. Det är så sjukt att tänka att någon har köpt min bok nu, någon läser den nu eller lyssnar på den nu. Jag är ju så nervös över vad folk ska tycka om den också!

Men hittills har jag fått massa positiva meddelanden och det gör mig så otroligt glad!<3

P3840209

P3840119

11 kommentarer

11 kommentarer på “DAGEN VAR KOMMEN!”

 1. Erika skriver:

  Jäklar vilken kämpe du är.. Jag har lyssnat på kanske 75% av boken och jag blir allvarligt så imponerad. Jag är också så glad att jag inte växte upp med alla dessa sociala medier. Jag är född 95 och instagram blev populärt när jag gick i 1an, 2011. En sån jäkla varm och stor styrkekram till dig, du är nog den starkaste kämpen jag ”stött på”. En stor eloge till dig, och hoppas att mobbarna skäms något otroligt, att de lär sig från sina misstag. Du vann, DU, de går här ifrån med skam, och förhoppningvis några ärr i samvetet i vetskapen om vad de utsatt dig för. Låt ALDRIG någon få dig att tro något annat. Kärlek till dig <3

 2. Isabella skriver:

  Har lyssnat på din bok idag, och jag har bara lite kvar som jag ska lyssna på innan jag går och lägger mig. Fin bok och en viktig berättelse du delar med dig av! Kram från mig.

  PS. Du borde kolla kommentarsfältet på ditt tidigare blogginlägg, det är fullt av spam. Bara så någon inte råkar klicka på det.

 3. *hihi* skriver:

  Jag väntar på att förlaget ska leverera (den signerade) boken som jag förbeställde i våras. Den som väntar på något gott…

  Lisa är bäst & snyggast!

  Mobbarna är sämst & fulast! :)

 4. Anna skriver:

  Jag är så taggad på att få (och läsa) boken! Har redan förbeställt den för länge sen så jag tror det är den jag ska hämta imorgon.

  Jag blev väldigt rörd när du läste högt ur din bok i din senaste video, du var riktigt bra på att läsa högt. Jag kan verkligen relatera i känslan av att känna att ingen vill vara med en osv osv. Du är riktigt modig som skriver om det du har varit med om.

 5. Sara skriver:

  Lisaaa! Jag har lyssnat klart på din bok nu och känner med dig. Jag har själv varit utsatt för mobbning både psykiskt och verbalt så jag vet att det är sjukt jobbigt.En fantastisk bra bok som upplyser problemområdet. Du är en riktig kämpe och det är så bra att du vågar prata om det. Det är så viktigt! Du är en bra människa med en fantastisk personlighet. Fortsätt vara du!!

 6. K skriver:

  Ses imorgon på ullared! :)

 7. Wanja skriver:

  Har inte läst din bok för jag ska kolla i alla affärer jag hittar och kolla efter boken. När du läste högt igår lät den väldigt bra. Jag har själv aldrig varit mobbad men jag kan tenka mig hur hämmskt det skulle vara. Du är en riktig kämmpe som tog dig igenom ”mobbningsperioden” du är en stor förebild för mig och många andra många kramar från mig, du är bäst❤️❤️❤️

 8. Maja skriver:

  Jag köpte boken igår! Så taggad på att läsa den❣️

 9. Elin skriver:

  Alltså du är så underbart fin och grattis, STORT grattis till boksläppet!! <3 Kram

 10. Cassandra skriver:

  Hej Lisa!

  Jag väntar på att få hem din bok och det ska bli så spännande att få läsa den 😊
  Ser verkligen framemot det, jag lider också av ångest, depression och jag kämpar dagligen med mitt självskadebeteende men jag vill bara passa på att säga att du är så OTROLIGT STARK!!
  Du är grym och låt ingen få dig att känna något annat och sen är du så jävla vacker!!
  Tack för att du är du!! ❤

 11. Aw skriver:

  Åh, vart kommer din tröja från!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *