FULL RULLE

photo5825851175856091017

Idag var tidningen GP hemma hos mig för en intervju. Som ni vet så har jag mycket ångest och jag började med nya, starkare tabletter mot det här om dagen, det berättade jag i min mukbang. Så jag har tagit dessa tabletter tre gånger dagligen i några dagar nu och jag tror dom hjälper! Jag får alltid mycket ångest inför intervjuer, spelar ingen roll om det är över telefon eller IRL. Som när jag var med i radio förra veckan, det var kaos inombords och då hade jag inte börjat på de nya tabletterna än.

Men jag märkte verkligen en sån stor skillnad idag vilket är så skönt!

Utöver intervjun så har jag idag fixat naglarna inför helgen. Det blev nude denna gången, så fräscht! Sen har jag redigerat klart dagens video.

Imorgon bär det av på äventyr! Först boksignering i Gekås Ullared kl 16 och sen drar vi vidare till Malmö för en boksignering i Akademibokhandeln i Treangeln kl 12 på lördag. Så kul!

photo5825851175856091018.jpg

10 kommentarer

10 kommentarer på “FULL RULLE”

 1. Emma sköld skriver:

  Älskar diiig Lisa!!❤️❤️❤️

 2. Fanny skriver:

  Finaste finaste Lisa.
  Har suttit här ett tag nu och försökt komma fram till något att kommentera som en slags recension på din bok, men det går inte. Jag är alldeles för mållös för att komma fram till något vettigt att skriva. Det gjorde ont i hjärtat att lyssna på boken och höra dig berätta om allt du gått igenom. Att höra dig berätta hur du under hela din skolgång känt dig utfryst, och att du under senare år blev mobbad.
  När din mamma berättade hur hon kände under tiden var jag på tippen att börja gråta, kan inte sätta mig in i hennes och resten av din familjs situation. Att se sin dotter/syster gå igenom något så fruktansvärt och inte kunna stoppa det måste ha varit otroligt jobbigt.
  Jag önskar så gärna att jag hade gått på din skola, att jag hade fått vara din vän, funnits vid din sida i denna svåra tid när ingen förutom familjen och dina följare fanns där. Du är och har varit otroligt stark. Din bok kommer hjälpa många. Den hjälpte mig att förstå hur vissa människor känner i skolan och den kommer hjälpa många som går igenom samma sak dom du gjorde eller redan gått igenom det och sitter i samma sits som du just nu. Alltså bearbetar många års lidande.
  Ta hand om dig fina du. ❤️

 3. Anna skriver:

  Så fina bilder!

  Kommer du vlogga när du åker på signeringar? :D

 4. Anna skriver:

  Hej Lisa!!

  Kan inte ens vänta på att få läsa boken! Ska försöka hålla mig så jag kan läsa den på flyget till NYC I början av oktober, får se hur det går hahaha!

  Är väldigt nervös också, mycket av det du sagt bara i dina videos kan jag relatera till… Och mobbningen har gett mig PTSD. Finns inga ord hur mycket det betyder för mig att du tar upp mobbning osv i både dina videos och din bok, du är en galet stor förebild för många barn och unga idag. Önskar att jag hade haft någon som dig när jag växte upp. Är 25 snart och när jag var 14 var mobbning tabu-lagt om något… Ingen vågade prata om det, alls. Hade ju som tur min älskade Harry Potter som höll mig vid liv då och senare min lifesaver Darren Criss. Tack för att du tar upp om mobbningen, betyder mycket… Förstår att det är jobbigt och du är SÅ GALET stark.

  Ta hand om dig Lisa. Ser fram emot att få läsa boken.

  Kram

 5. Julie skriver:

  En liten rättelse ang när du ska till triangeln. Det heter PÅ triangeln och inte I triangeln

 6. Karin skriver:

  Hej Lisa såg nyss din video när du gör en stor osponsrad haul. Skulle du kunna länka till den svarta pälsjackan från Chelsea ? Det finns många på deras hemsida men jag vill ha just din, så jag inte råkar köpa en annan därifrån. Den är så fin 😍

 7. V skriver:

  Skulle du kunna berätta vad tabletterna du tar heter?

 8. Elin skriver:

  Alltså du är så fin, hoppas du får en jättebra helg. Det är du verkligen värd!! <3 Kram

 9. Rebecca skriver:

  Hej Lisa , såg nyss din video när du gör en osponsrad haul 💛 Skulle du kunna länka eller säga vad den genomskinliga skjortan heter?💛 Den är sååå otroligt fin😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *