DAY 1

P3850068

P3850522

Wow, vilken fantastisk första dag på Bokmässan! Som ni vet var jag otroligt nervös igår inför att stå på scene men det gick så himla bra! Precis innan jag klev upp på scene var jag super orolig över att jag kanske skulle få en blackout och inte veta vad jag ska säga men det blev snarare tvärt om. Jag kunde prata på och jag känner att jag fick fram bra saker!

Schemat var fullt upp, jag hade flera programpunkter på scene och signeringar. Och resten av helgen är också fullproppad med roliga saker!

Det har varit så otroligt roligt idag, alla är så sjukt trevliga! Jag ser verkligen fram emot resten av helgen. Detta är bara början!

 

P3850119

P3850127

P3850150

P3850116

P3850423.jpg

P3850405

P3850435

4 kommentarer

4 kommentarer på “DAY 1”

 1. Vladimir skriver:

  Du är jätte duktig verkligen! Jag va också på bokmässan igår men fick aldrig träffa dig pga av jag hade så mycket annat jag skulle hinna med. Fortsätt med det du håller på med, du sprider så mycket glädje :))

 2. Sara skriver:

  Hej fina Lisa!

  Jag lyssnade på din intervju idag på bokmässan och jag kunde inte annat än att bli rörd och tappade ord när jag hörde dig berätta allt du har fått gå igenom. Du är så inspirerande, stark och du visar starkt mod genom att berätta för andra om din tid genom mobbningen. Jag träffade dig kort efteråt på din signering och du verkar vara fin och genuin som person. Jag tror att din styrka och ditt mod kommer hjälpa många andra genom svåra tider, så lycka till med allt du gör och fortsätt kämpa:)

 3. Simone skriver:

  Kommer det ut någon vlogg från bokmässan?

  min blogg: http://www.nouw.se/simoneeriksson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *