The Remnant Chronicles

P3880449

Mitt i allt packkaos inför resan till Holland vill jag bara slänga in ett hett boktips. Jag har pratat om denna serien tidigare när den endast bestod av två böcker, men nu när det också finns en tredje bok är det dags att prata om den igen! haha

Serien heter ”The Remnant Chronicles” och såhär står det på Adlibris om den första boken:

”In a society steeped in tradition, Princess Lia’s life follows a preordained course. As First Daughter, she is expected to have the revered gift of sight but she doesn’t and she knows her parents are perpetrating a sham when they arrange her marriage to secure an alliance with a neighboring kingdom to a prince she has never met.

On the morning of her wedding, Lia flees to a distant village. She settles into a new life, hopeful when two mysterious and handsome strangers arrive and unaware that one is the jilted prince and the other an assassin sent to kill her. Deception abounds, and Lia finds herself on the brink of unlocking perilous secrets even as she finds herself falling in love.”

Hur spännande låter inte det!? Jag har läst de två första böckerna två gånger och bok tre läste jag ut förra veckan.

Det var svårt sluta läsa, det var en såkallad ”page turner” och jag grät många gånger. Jag grät särskillt mycket under andra halvan av tredje boken. Så bra, så värd att läsa!

10/10

P3880456.jpg

P3880475.jpg

4 543 kommentarer
Detta inlägget postades i: böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *