It is a new day!

Nu är första Skolveckan avklarad och det är nu helg. Gårdagen spenderande jag på kcv och vi hade så sjukt kul! Jag knöt även några nya kontakter.otroligt många undrar vad kcv är och det är en kyrka där dom har ungdoms kvällar på fredagar där man hänger från typ åtta till jag vet inte vad haha. Alla vi har typ samma humor så det gör allt ännu roligare :D
Jag och Ida ska baka lite kladdkaka när vi kommit in hehe, vi är hos kaninerna!
Men idag kommer en review på elf’s ”Shine Eraser”.
Imorgon kommer Mats hem från Kina där han vart i sex veckor, längtar!
Nästa vecka på onsdag ska vi åka med klassen och den andra sexan till Stenungsskolan för första gången! Det är en skola där 7-9:ro går och där kommer vi ha hemkunskap, NO i NO salar osv. Och till Stenungsskolan kommer det andra sexor från andra skolor på onsdagar och då kommer man få många nya vänner!
Nej, nu känns det som jag sagt väldigt mycket vad jag ska göra i helgen osv så nu frågar jag er, vad ska ni hitta på denna helgen! Kommentera!

20130824-114206.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *