Kontakta mig

På följande olika sätt kan ni kontakta mig:

  • E-post / e-mail
  • Facebook:
  • Instagram: misslisibell
  • Twitter: MissLisibellse
  • Snapchat: Realmisslisibel
  • Skype: Eftersom att jag får så många vänförfrågningar kan jag tyvärr inte adda och prata med så många där. Just nu har jag över 1700 obesvarade vänförfrågningar, och det skulle vara omöjligt att hinna med att prata med alla. Jag är hemskt ledsen!
  • Telefon: Jag finns ej med på Eniro, Hitta, 118800 eller liknande tjänster. Vi har heller ingen hemtelefon. Även om ni lyckas få tag på mitt mobilnummer svarar jag BARA på folk som finns med i min kontaktlista. Alltså är det ingen idé att försöka ringa mig! Kontakta mig istället på något av ovanstående sätt.

Observera: Även om jag inte hinner svara på allt, så läser jag allt ni mejlar och skickar till mig på ovanstående sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *