Prenumerera på mig

För att hjälpa er att inte missa när jag lägger upp något nytt, så har jag här nedan listat på vilka sätt ni kan prenumerera på uppdateringar från mig.

Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet längst ner på denna sidan om det är något ni inte förstår, eller om något inte fungerar för er.

Prenumerera på min blogg

 • RSS: Om du använder dig av en RSS-läsare kan du prenumerera på bloggen via mitt RSS-flöde.
  Vissa webbläsare, till exempel Mozilla Firefox, har en RSS-läsare inbyggt. I Firefox kan du klicka på länken till mitt RSS-flöde och längst upp på sidan välja att prenumerera på RSS-flödet. Då sparas det som ett bokmärke i webbläsaren och du kommer automatiskt notifieras när jag postat ett nytt inlägg.
 • Bokmärke: Du kan spara min blogg som ett bokmärke/favorit i din webbläsare, så att du enkelt hittar tillbaka. Här nedan finns länkar till sidor som förklarar hur du gör, beroende på vilken webbläsare du använder:
  Internet Explorer
  Mozilla Firefox
  Google Chrome

Prenumerera på min YouTube-kanal

 • Prenumerera på YouTube: På YouTube kan du, om du är registrerad, prenumerera på min kanal genom att klicka dig in här.
 • RSS: Om du föredrar att prenumerera med RSS kan du, precis som för bloggen, använda dig av en RSS-läsare för att följa min Youtube-kanal. Klicka här för att komma till min Youtube-kanals RSS-flöde.

Följ mig på Instagram

Gilla mig på Facebook

Följ mig på Twitter

Ladda ner appen ”Allt om Miss Lisibell” till din Windows 8-maskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *